preloder
SERVIM MÉS DE 300 RESIDÈNCIES

Residències


Els menjar és un puntal fonamental de la seua estada al centre residencial. Per això ens esforcem perquè se senten “com a casa"

DIRECCIÓ TÈCNICA I SUBMINISTRAMENT DE MATÈRIES PRIMERES

CUINA IN SITU

LÍNIA CALENTA

LÍNIA REFRIGERADA

SERVEI MIXT

GESTOR ESPECIALITZAT

TINDRE CURA DE LES PERSONES ESTÀ EN LA NOSTRA CULTURA

NUTRICIÓ DIFERENCIADA

Treballem perquè les nostres persones majors se senten “com a casa”. Amb aquest objectiu, elaborem menús casolans de qualitat, variats i equilibrats, respectant els gustos i la cuina tradicional de cada zona.

Treballem amb una cura especial totes aquelles dietes de textura adaptada, dirigida a aquelles persones amb problemes de deglució.

AIXÒ ÉS QUALITAT DE VIDA

No ens conformem a preparar-los i servir-los el millor menjar tradicional, sinó que, a més, tota la nostra cultura d’empresa està enfocada a satisfer les necessitats i buscar el benestar de les nostres persones majors.

Ens ocupem de millorar la seua estada a la residència, preparant menús especials, festes i celebracions.

TENIM CURA DE LES PERSONES I EL SEU ENTORN

50 ANYS GESTIONANT SERVEIS DE NETEJA EN RESIDÈNCIES

Som coneixedors de la importància que aquest sector dóna a CREAR AMBIENTS CASOLANS, on les formes i el tracte a les nostres persones majors és tan important com la qualitat final del servei i els estàndards d’higiene.

Orientem els esforços a garantir que el nostre personal compte amb la formació tant HUMANA com TÈCNICA necessària per a aconseguir els objectius dels nostres clients.

Garantim un servei de neteja ben acomplit TOTS ELS DIES DE L’ANY.

EFICÀCIA EN LA NETEJA

EXPERTS EN OPTIMITZACIÓ DE SERVEIS

ESTUDIS TÈCNICS ESPECÍFICS PER A CADA CLIENT