preloder
PODEM GAUDIR D’UNA DIETA RICA, VARIADA I SANA AL MENJADOR? AMB AUSOLAN, SÍ.

Escolar


Oferim el millor en coordinació, servei de menjador, gestió de matèria primera, qualitat i dieta per als centres escolars.

DISSENYEM ELS MENÚS AMB ESTIMA

Garantint l’aportació nutricional adequada

GESTORS ESPECIALITZATS

Per garantir un servei òptim i personalitzat assignem un gestor especialitzat a cada centre

ADEQÜEM ELS MENÚS A CADA SITUACIÓ ESPECIAL

Disposem d’una àmplia gamma de dietes personalitzades i adaptades segons les necessitats mèdiques o socials dels escolars.
null

TOTS ELS MENÚS, A PORTALAN

Posem a la disposició de les famílies un portal on poden consultar, on vulguen i quan vulguen, els menús del seu centre educatiu. 

Donem menjar en més de

0
CENTRES EDUCATIUS

MENÚS AMB ESTIMA

Garantint l’aportació nutricional adequada, les nostres plantilles de menús fomenten el consum de llegums, verdura i fruites amb l’aportació de fibra i vitamines necessària, reduint les matèries grasses i els sucres i assegurant la ingesta de ferro i calci que requereix la seua activitat diària (carns vermelles i lactis). Tot això amb matèries primeres de primer nivell.

EL PROJECTE EDUCATIU AUSOLAN

El nostre projecte educatiu potencia, dins de l’horari del menjador el desenvolupament de les competències bàsiques dels escolars.

Organitzem tallers sobre alimentació saludable, activitat física i descobriment del cos, hàbits d’higiene i comportamentals, hàbits d’autonomia, activitats de desenvolupament motor, activitats artístiques, activitats d’oci, joc i temps lliure i activitats de desenvolupament cognoscitiu.

EDUCACIÓ PER A LA SALUT

OCI I TEMPS LLIURE

HÀBITS DE CONVIVÈNCIA

Hola amics sóc MASSANA

UN AMBIENT ACOLLIDOR I CUIDAT

DISSENYEM UN PLA DE NETEJA PERSONALITZAT

Tenint en compte les necessitats específiques dels nostres clients, fem un ESTUDI TÈCNIC de la neteja de les seues instal·lacions.

Utilitzem l’ÚLTIMA TECNOLOGIA en maquinària, productes i materials INNOVADORS i ferramentes de treball ERGONÒMIQUES amb l’objectiu d’augmentar la productivitat, preservar la salut dels nostres treballadors i oferir la MILLOR QUALITAT FINAL del servei.

Oferim un servei de gestió i millora contínua gràcies als nostres GESTORS ESPECIALISTES.

EFICÀCIA EN LA NETEJA

EXPERTS EN OPTIMITZACIÓ DE SERVEIS

ESTUDIS TÈCNICS ESPECÍFICS PER A CADA CLIENT